Jagodina hoće ono što Zvezda i Partizan nisu uspeli

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina hoće ono što Zvezda i Partizan nisu uspeli

Posle poraza od Crvene zvezde ekipa Jagodine želi da se vrati na pobednički kolosek, ali ih na tom putu čeka težak zadatak.

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica protiv Radničkog u Nišu, što zbog kvaliteta rivala, što zbog kiše i lošeg terena, ali da veruje u povoljan rezultat.

- Nije to više ona ista ekipa od jesenas, što su uostalom i pokazali u prva dva prolećna kola kada nisu izgubili ni od Zvezde, ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << od Partizana. Čeka nas i težak teren, ali kako nama, tako i njima. Imamo mi svoje adute i verujem da ćemo se izboriti za povoljan rezultat - izjavio je Krunić na konferenciji za medije.

On je dodao da ima kadrovskih problema. Vuk Mitošević neće igrati zbog kartona, dok je nekoliko prvotimaca bolesno.

- Trudićemo se da najzdraviji i najspremniji budu u timu. Posebnu pažnju moramo da obratimo na prekide, jeste da oni imaju nekoliko visokih igrača, ali nekad nije bitna visina, nego znanje u markiranju i postavljanju - objasnio je Krunić.

Utakmica 18. kola Superlige između Radničkog i Jagodine igra se u subotu od 13.30 sati na Čairu.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Krunić: Nišlije bolje nego jesenas

Izvor: B92, 06.Mar.2015, 01:20

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica protiv Radničkog u Nišu...Krunić veruje u povoljan rezultat i pored kiše i lošeg terena, ali i dokazanog kvaliteta rivala..."Nije to više ona ista ekipa od jesenas, što su uostalom i pokazali u prva dva prolećna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.