JSL: Golubovi sa desetoricom u finišu jači od ćurana u Jagodini!

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: "Golubovi" sa desetoricom u finišu jači od "ćurana" u Jagodini!

Fudbaleri Spartaka pobedili su na gostujućem terenu Jagodinu sa 3:1, u utakmici 20. kola Superlige Srbije i prekinuli niz od dva poraza.

Spartak je poveo u 10. minutu golom Srdjana Plavšića, a Jagodina je izjednačila u 74. minutu preko Vladimira Jovančića, koji se najbolje snašao u gužvi i sa oko pet metara loptu poslao u mrežu.

Trijumf Spartaku u završnici utakmice doneo je Nemanja Milić, golovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u 89. i trećem minutu sudijske nadoknade vremena, oba puta posle kontranapada.

Spartak je utakmicu završio sa 10 igrača, pošto je Stefan Milošević isključen u 82. minutu.

Subotičani su se posle šeste pobede popeli na deveto mesto na tabeli sa 24 boda, a Jagodina je ostala na osmom mestu sa tri boda više.

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, takmičenje u Superligi nastaviće se 4. aprila. Spartak će igrati na svom terenu protiv Vojvodine, a Jagodina u Kruševcu protiv Napretka.

Jelen Superliga, 20. kolo:

Subota:


Radnički 1923 - Voždovac 2:1

(Miljuš 11, Milovanović 70 - Karaklajić 90+2)

OFK Beograd - Borac 1:0

(Liščević 57)

Mladost - Novi Pazar 1:3

(Živadinović 12 - Bruno Oliveira 5, Radivojević 61, Pavlović 68)

Rad - Donji Srem 2:0

(Milošević 48, Josimov 67. ag)

Radnički Niš - Vojvodina 1:1

(Marjanović 8 - Gaćinović 59)

Crvena zvezda - Napredak 1:0

(Lazović 35)

Nedelja:

Jagodina - Spartak

Čukarički - Partizan 17.00

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.