Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALER ZVEZDE NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Još uvek nosim utiske sa rođendana!

Atmosfera na rođendanskom susretu sa Jagodinom ostavila je ogroman utisak na prvotimce kluba sa Marakane.


Mihailo Ristić, levonogi vezista kog je Miodrag Božović sticajem okolnosti povremeno koristio i na poziciji levog beka, rekao je za zvanični sajt kluba da ga utisci sa prethodnog meča još ne napuštaju:
– Nosim neverovatne utiske sa utakmice. Neposredno pre mog ulaska, napravljena je fenomenalna koreografija na celom stadionu. Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << smo mogli i bolje da igramo, Jagodina nije iskoristila svoje šanse, a mi svoje jesmo. I pored ne dobre igre, uspeli smo da pobedimo i ostvarimo 22. pobedu u nizu, i što je najbitnije, da pobedimo za rođendan, samim tim nam pobeda još i više znači, rekao je talentovani fudbaler.
Božović je takođe rekao da je zadovoljan njegovim radom i da će Ristić dobiti veću šansu u narednom periodu:
– Motivišu me i imponuju mi te reči šefa. Ne mogu reći da ih nisam zaslužio jer jako naporno treniram i trudim se da se istaknem. Verujem da ću igrati sve više u narednom periodu, iskren je mladi fudbaler.
A pred crveno-belima je izuzetno teško gostovanje i to, verovatno, po veoma lošem terenu, uzevši u obzir vremenske prilike u Novom Pazaru:
– To je tradicionalno teško gostovanje, pre svega zbog atmosfere. Kako ćemo da se snađemo, videćemo, mada ne sumnjam u našu pobedu. Teren je manjih dimenzija i očekujem da bude nešto lošiji, ali to ne sme da nam bude opravdanje niti alibi, idemo na pobedu, zaključio je Ristić.
U slučaju pobede, Zvezda će izjednačiti sopstveni rekord od 23 vezane pobede.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.