Državni vrh Srbije kod Palme na kik boksu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2012, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni vrh Srbije kod Palme na kik boksu

JAGODINA -

Na kik boks meču u rodnom mestu lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme okupili su se sinoć predsednik Srbije Tomislav Nikolić, mandatar za sastav vlade Ivica Dačić, kao i diplomatski predstavnici, među njima ambasadori Velike Britanije, Alžira, Indije, Slovenije i Kanade.

Među prisutnima bili su i vd predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji je došao sa ćerkom, zatim funkcioneri Socijalisičke partije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije Dušan Bajatović, Aleksandar Antić i Branko Ružić, potpredsednica URS-a Verica Kalanović, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, zamenik predsednika PŠ Dragomir Karić.

Aleksandar Vučić je nakon meča pohvalio organizaciju, kao i srpske kik boksere.

Ivica Dačić je rekao da je ovo tradicionalna manifestacija u organizaciji Dragana Markovića koja je i ovoga puta organizovana na najvišem mogućem nivou. On je još dodao da mu je drago što je Srbija ponovo pobedila.

Nakon meča, Goran Bregović je sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane održao koncert.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Tomislav Nikolić,   Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma okupio politički vrh i ambasadore u rodnom selu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2012

Na kik boks meču u rodnom mestu lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme okupili su se sinoć predsednik Srbije Tomislav Nikolić, mandatar za sastav vlade Ivica Dačić, kao i diplomatski predstavnici, među njima ambasadori Velike Britanije, Alžira, Indije, Slovenije i Kanade...Aleksandar...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.