Devojka preminula na letovanju

Izvor: Politika, 22.Avg.2010, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka preminula na letovanju

Učenicu iz Jagodine pronašli u sobi u letnjem kampu u Buljaricama

Jagodina – Anita Mitrović (15) iz naselja Rit nadomak Jagodine, preminula je u noći između petka i suboteu bolnici u Baru. Njoj je pozlilo oko 19 sati u letnjem kampuu Buljaricama, u kome je s grupom vršnjaka iz škole boravila o trošku jagodinske opštine. Hitno su je prevezli u Dom zdravlja u Petrovcu ali, kako tamo nisu mogli da joj ukažu pomoć, prebacili su je u Bar. Po kampu se priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << da je Anita popila mnogo antidepresiva jer je bila nesrećna zbog neuzvraćene ljubavi, a u porodici tvrde da se pet dana žalila na glavobolju, ali da niko od nastavnika nije reagovao. Porodica nesrećne devojčice ne isključuju ni mogućnost samoubistva. Obdukcija će pokazati šta je bio uzrok smrti.

– Danas bi trebalo da se vrati s letovanja, a oni će da je donesu u sanduku. Strašno! Zašto niko ništa nije preduzeo kada se žalila da je pet dana boli glava?Možda je dobila izliv krvi. Zašto nisu zvali da idemo po dete? Bila je naša mezimica. Najteže će biti njenom ocu, mom sinu Dejanu, koji ju je obožavao. Njemu je Anitina drugarica poslala poruku da joj nije dobro, da je boli glava i da je popila „brufen“. Kada su u petak uveče došli policajci i kola Hitne pomoći, znala sam da ne može biti dobro – navodi za „Politiku“ Anitina baka Miroslava.

Ona i Anitina maćeha Milica, koje s mužem Dejanom živi u selu Voljavču kod Jagodine, kažu da se Anita, koja je s majkom Vesnom, očuhom i bratom Markom živela u Ritu, u poslednje vreme često žalila na glavobolje.

– Anita je bila veoma dobro i veselo dete. U poslednje vreme žalila se na česte glavobolje i bolove u želucu jer je često držala dijete. Kada nam je njena drugarica poslala poruku odmah smo pozvali direktora škole Bobana Marovića. Rekao nam je da je pila „brufen“ protiv glavobolje, a doktor Žarko nam je rekao da je u bolnici i da ne puštaju nikog jer je u kritičnom stanju. Kada smo drugi put pozvali doktora, on nam je kroz plač rekao da je preminula – kaže Anitina maćeha Milica.Ona dodaje da je takođe čula da se po kampu priča da je Anita izvršila samoubistvo zbog nekog momka.

– Postoji i ta mogućnost. Verovali smo da će, čak i da je tobilo u pitanju, da joj isperu želudac i da će joj biti bolje. Ali, dogodilo se najgore – kaže Milica.

Z. Gligorijević

objavljeno: 22/08/2010

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika tragedija na letovanju: Dete se otrovalo zbog ljubavi?!

Izvor: Press, 22.Avg.2010

Anita M. (15) iz Jagodine preminula tokom školskog letovanja u Buljarici. Uzrok smrti je prekomerna doza „brufena", ali se još ne zna da li je za tabletama posegla zbog glavobolje ili ljubavnih problema .Anita M. petnaestogodišnja devojčica iz Jagodine,...

Nastavak na Press...

UBILA SE ZBOG LJUBAVI

Izvor: Kurir, 22.Avg.2010

PETROVAC - Tragedija zbog neuzvraćene ljubavi! Anita M. (15) iz Jagodine umrla je u noći između petka i subote na putu iz bolnice u Petrovcu ka bolnici u Baru u Crnoj Gori..PETROVAC - Tragedija zbog neuzvraćene ljubavi!..Anita M. (15) iz Jagodine umrla je u noći između petka i subote na putu iz...

Nastavak na Kurir...

Učenica se otrovala zbog ljubomore?

Izvor: Press, 22.Avg.2010

Anita Mitrović (15) iz Jagodine, koja je preminula od prekomerne doze lekova, nije mogla da podnese priče da njen novi momak i dalje voli bivšu devojku .Anita Mitrović (15), učenica iz Jagodine koja je preminula od prekomerne doze lekova, najverovatnije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.