UBILA SE ZBOG LJUBAVI

Izvor: Kurir, 22.Avg.2010, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBILA SE ZBOG LJUBAVI

PETROVAC - Tragedija zbog neuzvraćene ljubavi! Anita M. (15) iz Jagodine umrla je u noći između petka i subote na putu iz bolnice u Petrovcu ka bolnici u Baru u Crnoj Gori

PETROVAC - Tragedija zbog neuzvraćene ljubavi!

Anita M. (15) iz Jagodine umrla je u noći između petka i subote na putu iz bolnice u Petrovcu ka bolnici u Baru u Crnoj Gori. Stravična tragedija, prema nezvaničnim informacijama, dogodila se pošto je devojčica u svojoj sobi u letovalištu Buljarice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << popila veliku količinu sedativa. Pretpostavlja se da je uzela „bromazepame“ zato što ju je na ekskurziji ostavio momak.

Kako saznajemo, kada joj je od tableta pozlilo, pozvala je školskog lekara, koji je pošao na ekskurziju s njima.

- Govorila je nerazgovetno i usporeno. Tražila je da joj doktor pomogne jer se oseća vrlo loše - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kada je lekar došao do sobe, Anita M. je još bila živa. Uspela je da izusti da je popila četiri tablete, a zatim je izgubila svest.

- Pokušao je da je povrati veštačkim disanjem i reanimacijom, ali nije vredelo. Hitno je prebačena u bolnicu u Petrovcu na ispiranje želuca. Ali, ni tad nije došla svesti, pa je odlučeno da hitno bude prevezena u bolnicu u Baru. Na putu do onde je preminula - kaže izvor Kurira.

Telo devojčice prebačeno je na obdukciju. Drugovi iz razreda rekli su da Anita M. nije mogla da podnese to što je mladić u kog je bila zaljubljena odlučio da raskine.

- Bio je u istoj grupi na letovanju. Oni su u vezi od ranije - kaže naš sagovornik iz istrage.

Anita M. je posle razvoda roditelja Vesne i Dejana živela sa ocem Dejanom. Završila je osnovu školu „Rada Miljković“ u Jagodini, i na jesen je trebalo da krene u srednju školu. Na more je išla sa vršnjacima o trošku grada.

J. Spasić - M. Stojanović

Direktorka: Ova deca su teška

Direktorka Osnovne škole „Goran Ostojić“ u Jagodini Mirjana Srećković, koja je bila u pratnji grupe koja je letovala pre ove, izjavila je da „je veoma teško s ovom decom“.

- Oni su završili osmi razred i ne pripadaju više školi koju su pohađali, pa nastavnici koji su imali autoritet više ga nemaju. Dok sam bila s njima, nisam spavala. Ovako nešto se moglo desiti i da je bila u Jagodini - rekla je Srećkovićeva.

Pila brufene

Rođaci preminule devojčice kažu da je ona pila brufene zbog glavobolje i da je isti lek popila i pre nego što je preminula.

- Popila ga je jer joj nije bilo dobro zato što ju je momak ostavio...Svako bi pomislio da su to dečja posla, da se nije ovako tragično završilo - kaže jedna poznanica devojčicine porodice.

Ko joj je dao tablete?

Vršnjaci Anite M. šokirani su ovom tragedijom. Oni kažu da su znali da je tužna zbog raskida, ali da nikome nije palo na pamet da će popiti tablete. Policija proverava ko koj je dao „bromazepame“

- Zasad pretpostavljamo da ih je nabavila na moru, ali ne znamo od koga. U trenutku kada ih je popila, bila je sama u sobi. Dve devojke sa kojima je delila sobu kupale su se na plaži - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Vaspitači izbegli roditelje

Oko 200 osnovaca jagodinskih škola vraćeno je kasno sinoć iz Buljarica, dan ranije nego što je predviđeno. Roditelji nisu krili bes posle dolaska autobusa ispred jagodinske Hale sportova jer im se niko od vaspitača nije obratio i objasnio šta se zapravo dogodilo Aniti M.

- Devojčici je bilo loše i lekar joj je savetovao da uzme „brufen“. To mi je saopštila ćerka, koja je sa Anitom bila u sobi. Pitam se kako je mogla da se otruje i da se pri tom deci ne saopšti istina čitavu noć. Tek u autobusu na putu za Jagodinu rečeno im je šta se dogodilo njihovoj školskoj drugarici - usplahireno je ispričala jedna majka.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.