Niže cene Jatovih karata do 29. februara

Izvor: Blic, 20.Feb.2012, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niže cene "Jatovih" karata do 29. februara

Putnici "Jat ervejza" će do 29. februara moći da kupe aviokarte po sniženim cenama, za putovanja od 1. marta do 1. jula, saopštila je ta kompanija.

Povratna karta za Beč može da se kupi po ceni od 99 evra, a za 103 evra može da se putuje u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid i Dubrovnik.

Karte od 133 evra Jat nudi za letove u Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kopenhagen, Stokholm, Geteborg, Brisel i London (Getvik).

Destinacije po ceni od 143 evra su Cirih i Berlin, a za 163 evra građani mogu da putuju u Pariz, London (Hitrou) i Amsterdam.

Ukoliko žele da lete iz Podgorice, Sarajeva ili Skoplja za evropske destinacije preko Beograda, povratne karte mogu da se kupe po cenama koje se kreću od 203 evra.

Ove cene važe, takodje, na prvacima iz navedenih gradova za Beograd, a obuhvataju sve takse osim usluge izdavanja karte.

Ponuda neće važiti za period uskršnjih praznika i za većinu letova iz Evrope posle 20. juna, dok će iz Londona (Getvik), Istanbula, Milana, Rima, Dubrovnika i Atine moći da se putuje po promotivnim cenama sve do početka jula.

Povezane vesti: "Jatove" karte na sniženju do kraja januara Aviokarte "Jata" na sniženju do 15. decembra Niže cene "Jatovih" karata do 5. septembra Jeftinije karte "Jat ervejza" do 14. jula Promotivne cene karata "Jata"
Pogledaj vesti o: London,   Pariz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niže cene Jatovih karata do 29. februara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2012

BEOGRAD -..Putnici "Jat ervejza" će do 29. februara moći da kupe aviokarte po sniženim cenama, za putovanja od 1. marta do 1. jula, saopštila je ta kompanija...Povratna karta za Beč može da se kupi po ceni od 99 evra, a za 103 evra može da se putuje u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

JAT SNIZIO CENE DO 29. FEBRUARA

Izvor: Kurir, 20.Feb.2012

Povratna karta za Beč može da se kupi po ceni od 99 evra, a za 103 evra može da se putuje u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid i Dubrovnik..BEOGRAD - Putnici "Jat ervejza" će do 29. februara moći da kupe aviokarte po sniženim cenama, za putovanja od 1. marta...

Nastavak na Kurir...

Druga ovogodišnja promotivna akcija Jata

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Feb.2012, 00:10

Do 29. februara Jat Airways nudi povratne karte po atraktivnim cenama koje važe za putovanja od 1. marta do 1. jula ove godine. Povratnu kartu za Beč putnici će moći da nabave po ceni od 99 evra. Za 103 evra moći će da putuju u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.