Niže cene Jatovih karata do 29. februara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2012, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niže cene Jatovih karata do 29. februara

BEOGRAD -

Putnici "Jat ervejza" će do 29. februara moći da kupe aviokarte po sniženim cenama, za putovanja od 1. marta do 1. jula, saopštila je ta kompanija.

Povratna karta za Beč može da se kupi po ceni od 99 evra, a za 103 evra može da se putuje u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid i Dubrovnik.

Karte od 133 evra Jat nudi za letove u Atinu, Istanbul, Rim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm, Geteborg, Brisel i London (Getvik).

Destinacije po ceni od 143 evra su Cirih i Berlin, a za 163 evra građani mogu da putuju u Pariz, London (Hitrou) i Amsterdam.

Ukoliko žele da lete iz Podgorice, Sarajeva ili Skoplja za evropske destinacije preko Beograda, povratne karte mogu da se kupe po cenama koje se kreću od 203 evra.

Ove cene važe, takođe, na prvacima iz navedenih gradova za Beograd, a obuhvata sve takse osim usluge izdavanja karte.

Ponuda neće važiti za period uskršnjih praznika i za većinu letova iz Evrope posle 20. juna, dok će iz Londona (Getvik), Istanbula, Milana, Rima, Dubrovnika i Atine moći da se putuje po promotivnim cenama sve do početka jula.

Karte mogu da se nabave i besplatnim pozivom Kol centra Jata 0800 111 528, za pozive iz Srbije, telefona + 381 00 3112 123 za pozive iz inostranstva ili broja 020 290 240 za pozive iz Crne Gore po ceni lokalnog telefonskog poziva.

Promotivna akcija je počela 17. februara.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.