Karte za letova JAT-a po promotivnim cenama

Izvor: Studio B, 23.Jun.2011, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za letova JAT-a po promotivnim cenama

Nacionalni avioprevoznik "Jat ervejz" organizuje promotivnu akciju u kojoj će putnici u periodu od 1. jula do 31. oktobra moći po povoljnijim cenama da lete za Milano, Rim i druge gradove Evrope.

Povratna karta za Milano i Rim prodaje se po ceni već od 119 evra, za Istanbul od 129 evra, dok se za Atinu povratna karta za period putovanja od 1. avgusta do 31. oktobra može kupiti za 159 evra.

Za putnike koji kupuju kartu u jednom smeru iz Beograda ka nekom od >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << gradova Evrope, a žele da putuju od 1. do 31. jula ili od 10. septembra do 31. oktobra, obezbeđena je cena od 69 evra za let do Atine, 59 evra za putovanje do Geteborga, Kopenhagena ili Stokholma, 99 evra za let do Amsterdama, Brisela, Berlina, Frankfurta ili Ciriha, a u ponudi je i putovanje u jednom smeru za 129 evra do Pariza.

Putnici koji svoje putovanje iz Evrope ka Beogradu planiraju od 1. avgusta do 31. oktobra, mogu kupiti karte u jednom smeru za let iz Londona po ceni već od 89 evra, iz Geteborga, Kopenhagena ili Stokholma za 59 evra, iz Amsterdama, Brisela, Berlina, Frankfurta i Ciriha za 99 evra, ili plate samo 129 evra za let na relaciji Pariz-Beograd.

U cenu karata uključene su sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja karte, a mogu se kupiti besplatnim pozivom Jatovog kol centra na 0800 111 528.

Karte se mogu platiti, uz posedovanje odgovarajuće SIM kartice, čak i putem mobilnog telefona.

Tokom promotivne kampanje koja traje do 14. jula povoljnije karte mogu se kupiti i putem sajta www.jat.com, kao i u svim "Jatovim" prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu, ili u agencijama za prodaju aviokarata.

Povoljnijim cenama "Jat ervejz" omogućava svojim putnicima da za manje novca najbrže i nalagodnije stignu do svojih željenih destinacija i njima najbližim aerodromima i nastoji da se, kao srpska nacionalna aviokompanija, prilagodi aktuelnim okolnostima na aviotržištu, ali pre svega želi da putovanje avionom približi što većem broju ljudi iz Srbije i srpske dijaspore, istaknuto je u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.