Vođa delija Ivan Bogdanov uhapšen u Kotoru

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa "delija" Ivan Bogdanov uhapšen u Kotoru

Ivan Bogdanov (34) i Marko Vučković (37), vođe najvijačke grupe Crvena zvezda, te njihovi prijatelji Miodrag Paljić (36), Slobodan Govedarica (39) i Stevan Arnautović (46) uhapšeni su jutros u Kotoru zbog pokušaja reketa u iznosu od 250.000 evra od Beograđanina M. D, saznaje “Blic”.

- Svi uhapšeni nakon saslušanja kod tužioca pušteni su da se brane sa slobode - kazao je naš izvor iz policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Beograđanin M. D. je prijavio da su mu petorica sugrađana tražili da im “plati” 250.000 evra preteći mu smrću ako im ne da novac.

Biznismen iz Beograda, koji živi na relaciji Beograd-Kotor, u Kotoru ima kuću, koju prodaje. Pretpostavlja se da su “reketaši” tražili novac od njene prodaje.

Na teret im se stavlja krivično delo iznuda.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REKETIRALI BEOGRAĐANA: Ivan Bogdanov uhapšen u Kotoru!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014

Osim Bogdanova privedeni su i Miodrag Paljić (36), Slobodan Govedarica (39) i Stevan Arnautović jer su od svog sugrađanina pokušali iznuditi 250.000 evra

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.