Ivan Bogdanov uhapšen u Kotoru

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Bogdanov uhapšen u Kotoru

Ivan Bogdanov (34) i Marko Vučković (37), vođe navijačke grupe Crvena zvezda, kao i njihovi prijatelji Miodrag Paljić (36), Slobodan Govedarica (39) i Stevan Arnautović (46) uhapšeni su jutros u Kotoru zbog pokušaju iznude reketa u iznosu od 250.000 evra od Beograđanina M. D.

Od nereda na utakmici u Đenovi Bogdanov je prozvan "Zver"

 

"Svi uhapšeni posle saslušanja kod tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pušteni su da se brane sa slobode", rekao je izvor iz policije.

 

Beograđanin M. D. je prijavio da su petorica sugrađana tražili da im "plati" 250.000 evra, preteći mu smrću ako im ne da novac. Biznismen iz Beograda, koji živi na relaciji Beograd-Kotor, u Kotoru ima kuću, koju prodaje. Pretpostavlja se da je tražen novac od njene prodaje.

 

Uhapšenima se na teret stavlja krivično delo iznuda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.