Srbijanci pokušali da iznude 250.000 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbijanci pokušali da iznude 250.000 evra

KOTOR - Petoro državljana Srbije uhapšeno je danas zbog sumnje da su u Kotoru pokušali da iznude 250.000 evra od jednog Beograđanina, saopštila je crnogorska policija.

Iz policije navode da je među uhapšenima vođa navijača "Crvene zvezde".

Svih pet državljana Srbije koji su pokušali da od lica čiji su inicijali M.D. iznude novac uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo prinuda.

Istraga je u toku, a u toku dana očekuje se više informacija iz policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kotor: Zbog iznude uhapšen vođa navijača "Zvezde"

Izvor: Mondo, 05.Avg.2014

Petoro državljana Srbije uhapšeno je danas zbog sumnje da su u Kotoru pokušali da iznude 250.000 evra od jednog Beograđanina, saopštila je crnogorska policija. ..Petoro državljana Srbije uhapšeno je danas zbog sumnje da su u Kotoru pokušali da iznude 250.000 evra od jednog Beograđanina, saopštila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.