Izvor: Danas, 08.Feb.2012, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas presuda Ivanu Bogdanovu

Presuda Ivanu Bogdanovu kome se sudi zbog učestvovanja u masovnoj tuči i napada na policiju uoči košarkaške utakmice između Partizana i Crvene zvezde u Beogradu 2006. godine, biće izrečena danas pred Prvim osnovnim sudom.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas presuda Bogdanovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2012, 01:19

Pripadniku navijačke grupe 'Ultra bojs' Ivanu Bogdanovu danas će biti izrečena presuda zbog optužbi da je učestvovao u masovnoj tuči i napadu na policiju, uoči košarkaške utakmice između Partizana i Crvene zvezde u Beogradu 2006. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NEĆE BITI INCIDENATA NA PRESUDI BOGDANOVU

Izvor: Kurir, 09.Feb.2012

BEOGRAD - Dan odluke! Presuda Ivanu Bogdanovu, navijaču Crvene zvezde, biće izrečena danas u 14 sati u beogradskoj Palati pravde, a o bezbednosti u sudu vodiće računa jake policijske i sudske snage obezbeđenja! Kako Kurir nezvanično saznaje, na publiku će motriti i policajci u civilu!..BEOGRAD...

Nastavak na Kurir...

Danas presuda Ivanu Bogdanovu

Izvor: S media, 09.Feb.2012

Prvi osnovni sud u Beogradu izreći će danas prvostepenu presudu pripadniku navijačke grupe "Ultra bojs" Ivanu Bogdanovu...Bogdanov se tereti da je učestvovao u masovnoj tuči i napadu na policiju, uoči košarkaške utakmice između Partizana i Crvene zvezde u Beogradu 2006...Tužilaštvo je zatražilo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.