Citat dana u režiji Isidore Bjelice: Ima raznih pokušaja ubistava, ali jedan je najgori

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Citat dana u režiji Isidore Bjelice: Ima raznih pokušaja ubistava, ali jedan je najgori

Spisateljica Isidora Bjelica je nekoliko puta do sada pobedila je opaku bolest, kancer. Od samog početka nije želela da ćuti o tome. Iako se sve ovo vreme trudila da ostane pozitivna i da se svim silama bori za život, ovoga puta iznela je mišljenje koje je rastužilo sve one koji je prate.

Isidora Bjelica, udata Pajkić, je jedna od najtiražnijih srpskih književnica, filmski kritičar, režiser i autor pozorišnih komada.

Osim po bestselerima, poznata je po šeširima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji su vremenom postali njen zaštitni znak.

Međutim, ova poznata spisateljica već nekoliko godina boluje od kancera.

Na društvenim mrežama ona često objavljuje svoje emotivne statuse, a ovo je jedan od onih koji će vas naterati da se zapitate o nekim stvarima.

Isidora je svoju kratku poruku napisala na svom Tviter nalogu.

Kako kaže, okrutnost je gora od svake bolesti.

Ima raznih pokusaja ubistava jedan od najgorih je kad vas neko iako ste tesko bolesni pokusava da dokrajci svojom okrutnoscu i surovoscu

— Isidora Bjelica (@isidorabjelica) April 24, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.