Tablet računari dominantni na Computexu

Izvor: MojLaptop.rs, 28.Maj.2011, 04:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tablet računari dominantni na Computexu

Trend ekspanzije tablet računara se nastavlja i na velikom sajmu Computex u Taipei-u, gde će najveći svetski brendovi predstaviti nove modele popularnih uređaja, kao i neke koje pokreće Intel-ov novi Oak Trail procesor za mobilne uređaje.
Čak 50 izlagača od ukupno 1.800, koliko učestvuju na Computex-u, će predstaviti nove tablet modele koji će biti prilagođeni svačijem džepu, izjavio je Thomas Huag, direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu MojLaptop.rs << saveta za razvoj spoljne trgovine Tajvana.
Oko 40% kupaca na ovogodišnjem Computex-u će doći sa tržišta u usponu kao što su Brazil, Kina i Indija, dodao je Huang. O tablet računarima se dosta pričalo prethodnih godina, pogotovu posle uspeha Apple-ovog iPad-a.

Nastavak na MojLaptop.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojLaptop.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojLaptop.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.