Izvor: TvojPortal.com, 06.Sep.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intel lansirao 16 novih procesora

Tvoj portal
Od 4. septembra Intelova ponuda procesora je proširena za 16 novih modela. Radi se o 32-nanometarskim procesorima koji obuhvataju i mobilni i desktop prostor, donoseći nove modele u Core, Pentium i Celeron brendove.


Kao što možete videti na tabeli datoj ispod teksta, Intel je lansirao 11 novih desktop čipova, a model najviše klase će biti 3,0 GHz Core i5-2320. Takođe, lansirano je i pet novih mobilnih procesora, uključujući i novi vodeći >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << model 2,7 GHz Core i72960QM. Cenovni rang ide od 47 dolara pa sve do 1096 dolara, popularno rečeno "za svakog po nešto".

Izvor: Intel

Nauka & TehnologijaIntel procesori

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HTC Ruby pametni telefon iz svih uglova

Izvor: TvojPortal.com, 06.Sep.2011

Tvoj portal. Više novih fotografija HTC-ovog još uvek zvanično nenajavljenog Ruby pametnog telefona (od koga se očekuje da bude vodeći model) našlo je svoj put ka internetu. Ove slike daju nam znatno bolji pregled pametnog telefona koji bi zvanično trebalo da bude nazvan Amaze 4G i dostupan ovog...

Nastavak na TvojPortal.com...

Novi Intel procesori

Izvor: ITsvet.com, 07.Sep.2011, 15:05

U toku jučerašnjeg dana Intel-ova ponuda centralnih procesora proširena je tako da sada obuhvata 16 novih 32nm modela kojima će vrši proširivanje mobilnog i desktop prostora i koji nose Core, Pentium i Celeron oznake. Intel je predstavio jedanaest desktop čipova, među kojima je vrhunski model...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.