Funkcionalan i atraktivan: Asus Zenbook UX31

Izvor: TvojPortal.com, 07.Jul.2012, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcionalan i atraktivan: Asus Zenbook UX31

Tvoj Portal Asus Zenbook UX31 bio je jedan od prvih laptopova koji je uspeo da ispuni Ultrabook specifikacije zahtevane od Intel – a. Naravno, odmah se pojavila i konkurencija u obliku Lenovo IdeaPad U300 S, Acer Aspire S3 i Dell XPS 13.


U takvom okruženju, Asus je morao dobro da se potrudi da se istakne. Tako se došlo do veoma atraktivnog dizajna Zenbook serije, iako se mora primetiti sličnost između ovog dizajna i dizajna >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Apple – ovih uređaja.Posebna karakteristika u dizajnu ovog uređaja jeste aluminijumski srebrni sloj koji kreira prepoznatljive koncentrične krugove koji reflektuju okolnu svetlost.

Shodno nazivu, Zenbook je poprilično jednostavan uređaj, ali veoma uglađen izgled mu daje startnu prednost koja se samo povećava kako korisnik više upoznaje ovaj uređaj. Modeli Zenbook su dostupni u verzijama od 13,3 inča – UX31 po ceni od 1500 dolara, i 11,6 inča – UX21, koja košta oko 1300 dolara.

Pogledaj vesti o: Intel,   Lenovo

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.