Vozač okrivljen za nesreću sa čudovišnim kamionom  u Meksiku

Izvor: Blic, 07.Okt.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač okrivljen za nesreću sa "čudovišnim kamionom " u Meksiku

Vozač "čudovišnog kamiona " napravio je nedozvoljeni manevar na predstavi s ovim vozilima na severu Meksika što je izazvalo težak incident kada je vozilo uletelo u gledaoce, ubivši osam ljudi, rekao je guverner države meksičke Čivave gde se to dogodilo.

Incident se dogodio u subotu kada je kamion sa džinovskim točkovima usred spektakla skrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u uleteo u okupljenu masu, kada je ubijeno osam osoba, uključujući četvoro dece, a 79 je povređeno.

Guverner države Čivava Sezar Duarte rekao je danas za televiziju Milenio da je vozač prvo išao ispravnim putem i kamionom prelazio preko parkiranih vozila da ih smrska, što je deo predstave, ali se onda okrenuo i počeo da prelazi preko kola iz drugog pravca čime se približio gledaocima.

Vozač je rekao da je popio nekoliko gutljaja piva, ali nije imao previsok nivo alkohola u krvi kada je izvršena analiza.

Po rečima guvernera vozač je izgleda udario glavom i izgubio svest u jednom trenutku, pošto je vozilo nastavilo da ubrzava čak i posle udara u okupljene gledaoce.

Pročitajte još: Užas: "Čudovišni kamion" ubio 8 gledalaca, 47 povređeno

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.