Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jul.2023, 12:06

TUČA POSLANIKA U SKUPŠTINI TZV. KOSOVA: Kurtija za govornicom prvo zalili vodom, a onda krenuo haos VIDEO

Na današnjoj sednici tzv. Skupštine Kosova došlo je do fizičkog obračuna između poslanika vladajućeg Samoopredeljenja i poslanika opozicionih partija. Kako prenose prištinski mediji, do incidenta je došlo tokom govora Aljbina Kurtija, premijera privremenih prištinskih institucija. Predsednik Skupštine Gljauk Konjufca naredio je policiji da interveniše. Šef poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova Besnik Tahiri prethodno je […] The post TUČA POSLANIKA U SKUPŠTINI TZV. KOSOVA: Kurtija za govornicom prvo zalili vodom, a onda krenuo haos VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča u skupštini u Prištini, Kurtija polili vodom (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2023

Obezbeđenje skupštine tzv. Kosova ponovo je intervenisalo tokom skupštinske sednice, nakon što je došlo do sukoba između predstavnika vlade i Demokratske stranke, a predsednik parlamenta Gljauk Konjufca je ponovo zatražio intervenciju obezbeđenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Haos u skupštini Kosova: Poslanici se pesničili, Kurtija polili vodom (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 13.Jul.2023

Na današnjoj sednici Skupštine Kosova došlo je do fizičkog obračuna između poslanika vladajućeg Samoopredeljenja i poslanika opozicionih partija.. Kako prenose prištinski mediji, do incidenta je došlo tokom govora premijera Kurtija.. Ne zna se tačno šta se dogodilo, ali je premijer Kurti u...

Nastavak na Luftika.rs...

KURTIJEVO OBEZBEĐENJE OTVORILO GUMENI ŠTIT PROTIV METAKA Opšti haos u Prištini, reagovao i ambasador SAD: Nesrećno je bilo videti ovo (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023

Ovo nije prvi put da je došlo do incidenta u skupštini u Prištini...- Nesrećno je bilo videti ono što se danas desilo u skupštini tzv. Kosova, pošto razlike treba da se rešavaju kroz razgovor - izjavio je danas ambasador SAD u Prištini, Džefri Hovenijer...- Nesrećno je bilo videti dešavanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.