OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE PROPAO BAGER NA VRAČARU: Radnici do detalja opisali stravičnu nesreću

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2023, 14:18

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE PROPAO BAGER NA VRAČARU: Radnici do detalja opisali stravičnu nesreću

Jutros na Vračaru dogodio se veliki incident kada je bager propao u podrum kuće prilikom rušenja objekta

Na uglu Nevesinjske i Makenzijeve na Vračaru jutros oko 7 časova bager je propao u podrum kuće, prilikom rušenja objekta za izgradnju nove zgrade.

Još uvek se čeka dizalica koja će izvući mašinu, tešku oko 30 tona.

Reporteri "Novosti" zatekli su na Vračaru radnike građevinske firme koja je zadužena za rušenje nekoliko objekata. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kako su nam rekli, sve se dogodilo u zoru.

- Počeli smo oko pola sedam da radimo, a oko sedam bager je odjednom propao - kažu nam radnici.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Oni su naveli da su pokušali da izvuku bager, međutim, bio je previše težak, pa su morali da sačekaju specijalnu dizalicu.

- Prilikom rušenja nismo dobili informaciju da se ispod nalazi podrum, zato se ovo i desilo. Srećom niko nije nastradao, a radnik koji je bio u bageru je dobro. Sačekaćemo mašinu, pa nastavljamo radove - kažu za "Novosti" radnici na gradilištu.

Srbija Danas/Novosti
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.