Izvor: Blic, 04.Jun.2021, 14:05

NOVI INSERT IZ ČEDINOG AKCIONOG FILMA Jovanović šutira automobil, gura pripadnika MUP, drži se za glavu, odmah ga OPKOLILO ŠEST POLICAJCA (VIDEO)

Lider LDP Čedomir Jovanović preksinoć je, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu posle čega je dao izjavu u policiji. Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak na kom se vidi kako Jovanović nakon incidenta gura policajce, a potom se zabrinuto oslanja na njihov automobil.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAO NA FILMU! Čedu Jovanovića OPKOLILO šest policajaca, pojavio se novi snimak INCIDENTA na društvenim mrežama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2021

Lider LDP Čedomir Jovanović preksinoć je, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu posle čega je dao izjavu u policiji...Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak na kom se vidi kako Jovanović nakon incidenta gura policajce, a potom se zabrinuto oslanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.