KAO NA FILMU! Čedu Jovanovića OPKOLILO šest policajaca, pojavio se novi snimak INCIDENTA na društvenim mrežama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2021, 14:29

KAO NA FILMU! Čedu Jovanovića OPKOLILO šest policajaca, pojavio se novi snimak INCIDENTA na društvenim mrežama (VIDEO)

Lider LDP Čedomir Jovanović preksinoć je, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu posle čega je dao izjavu u policiji.

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak na kom se vidi kako Jovanović nakon incidenta gura policajce, a potom se zabrinuto oslanja na njihov automobil.

Na novom snimku iz noći kada je Jovanović napravio haos na Novom Beogradu posle sukoba sa vođama navijačke grupe "Hijene" u lokalu brze hrane, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidi se kako lider LDP-a, dok je okružen brojnim policajcima, šutira parkirani automobil, drži se za glavu, gura policajca...

Podsetimo, političar i biznismen Čedomir Jovanović se u sredu uveče u lokalu brze hrane na Novom Beogradu sukobio sa dvojicom pripadnika navijačke grupe "hijene", Radetom Dunjićem i Urošem Avramovićem.

Jovanović je nakon rasprave s njima razbio staklena vrata restorana brze hrane "Pončo", šutirao je nekoliko automobila - među kojima i policijski - i na kraju je posle uviđaja patrolnim džipom interventne jedinice odvezen u policijsku stanicu Novi Beograd, iz koje je ubrzo pušten.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Interventna saoseća sa Čedom, pa ga nije ispresavijala što je bahato šutirao automobil

Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2021

Nakon tuče Čedomira Jovanovića sa ozoglašenim vođama navijača Crvene Zvezde na internetu isplivavaju novi snimci. Momenti gde Čeda psuje majke pripadnicima Interventne jedinice, koji mu zbog toga ne lupaju šamarčinu kao svakom poštenom građaninu Srbije u svakoj mogućoj prilici, zabeleženi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.