Mahmutović: Incident u toku konvencije Zukorlića

Izvor: S media, 01.Maj.2012, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mahmutović: Incident u toku konvencije Zukorlića

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović izjavio je večeras da je u tom gradu, u vreme održavanja konvenvcije predsedničkog kandidata muftije Muamera Zukorlića, došlo do incidenta kada je grupa učesnika pokušala da uđe u zgradu opštine.

Mahmutović je rekao Tanjugu da je incident prijavljen policiji, a, kako tvrdi, reakcija policije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je bila slaba.

Kandidate SNS napali članovi DS

Izborna lista "Nijedan od ponuđenih odgovora" pravno valjana?

RIK: Izbori na Kosovu na 90 biračkih mesta

U Policijskoj upravi Novi Pazar nisu sinoć hteli za Tanjug ni da potvrde ni da demantuju Mahmutoviće tvrdnje, ali su najavili da će sutra izdati saopštenje.

On je najavio da će zbog toga tražiti smenu policijskih čelnika u tom gradu.

Mahmutović tvrdi da je grupa pristalica Zukorlića, predvođena bratom muftije, Muhamedom, pokušala da uđe u zgradu opštine.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.