MAJKA ŠTITI STARLETU Pri kraju istraga protiv lažne diplomatske savetnice Dušice Jevđenović

Izvor: Blic, 29.Mar.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA ŠTITI STARLETU Pri kraju istraga protiv lažne diplomatske savetnice Dušice Jevđenović

Suzana V. saslušana je juče u tužilaštvu kao svedok incidenta koji je izazvala njena ćerka Dušica Jevđenović, kada je na Novom Beogradu napala policajca i poprskala ga suzavcem.

- Nisam prisustvovala incidentu od samog početka, ali mislim da moja ćerka nije videla i shvatila da je osoba koju je napala zapravo policajac - kazala je juče pred tužiocem Suzana V, majka starlete i lažne savetnice iz Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spoljnih poslova Dušice Jevđenović.

Bahata starleta u žižu javnosti je dospela prošlog leta kada je u Ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi nasrnula na policijsku patrolu, a policajca Bojana Milenkovića poprskala suzavcem jer je pokušao da joj privede brata.

Pročitajte još:

Kako „Blic“ saznaje, majka je na saslušanju pokušala da ublaži odgovornost ćerke tvrdnjama da lažna savetnica s diplomatskim pasošem zapravo nije znala da se sukobljava s policijom.

Sam tok incidenta nije osporavala, kao ni to da je Milenkovića poprskala suzavcem, napomenuvši samo da nije bila tu od samog početka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.