Kopa Amerika - Kavani presudio Čileu, incident sa navijačem na terenu, imamo sve četvrtfinalne parove! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopa Amerika - Kavani presudio Čileu, incident sa navijačem na terenu, imamo sve četvrtfinalne parove! (video)

Utakmicama trećeg kola Grupe C završana je prva faza takmičenja na Kopa Amerika.

Noćas su odigrane preostale dve utakmice trećeg kola, i to u okviru Grupe C.

Prvo mesto u ovoj grupi osvojio je Urugvaj, koji je golom Edinsona Kavanija u 82. minutu, posle centaršuta Rodrigeza, savladao selekciju Čilea rezultatom 1:0.

Meč je obeležio i jedan incident sa navijačem koji je utrčao na teren, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a prilikom bliskog susreta sa njim, defanzivac Čilea Hara ga je i udario. Ipak, sve se brzo smirilo, pripadnici obezbeđenja su odmah izveli ''nezvanog gosta'' sa terena.

U isto vreme, Japan i Ekvador su igrali nerešeno, 1:1 i tim rezultatom su se i jedini i drugi oprostili od ovog takmičenja.

Urugvaj ide u četvrtfinale kao prvoplasirani sa 7 bodova, Čile je drugi sa 6, Japan treći sa 2, a Ekvador poslednji sa jednim osvojenim bodom.

Da su pobedili, Japanci bi prošli dalje, ovako su na mini-tabeli trećeplasiranih iz sve tri grupe ostvarili najslabiji učinak, iza Perua i Paragvaja.

Prema tome, sada imamo i sve parove četvrtfinala:

Brazil - Paragvaj (28. jun)



Venecuela - Argentina (28. jun)



Kolumbija - Čile (29. jun)



Urugvaj - Peru (29. jun).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.