KO NE PLATI NA MOSTU, PLATI NA ĆUPRIJI: Uhapšen jedan od osumnjičenih za napad na Srbe u Vukovaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 16:05

KO NE PLATI NA MOSTU, PLATI NA ĆUPRIJI: Uhapšen jedan od osumnjičenih za napad na Srbe u Vukovaru

Reč je o međunacionalnom incidentu

Krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje i uništenje tuđe stvari vukovarsko-srijemska policija podnela je protiv uhapšenog 18-godišnjaka za kojeg sumnjaju da je jedan od napadača na grupu srpskih mladića pre dva dana u Vukovaru.

- Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom utvrđena je sumnja da je jedan od počinilaca telesnog napada na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvoricu mladića od 19 i 20 godina u sredu oko 23.10 u ulici Vile Velebita u Vukovaru. Tom prilikom oštećen je lični automobil vukovarskih registracijskih oznaka, vlasništvo 46-godišnjakinje, u kojem su se mladići nalazili - izvestila je u petak vukovarsko-srijemska policija.

Dodaju da je 18-godišnjak uhapšen u četvrtak te da će danas, uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari, biti predat pritvorskom nadzorniku.

- Kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih počinilaca se nastavlja - kažu u policiji.

zbog kojeg su u poslednja dva dana usledili javni istupi političkih predstavnika stranaka sa srpskim odnosno hrvatskim predznakom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.