Incident sa još jednim ruskim avionom, napuklo staklo na pilotskoj kabini

Izvor: Radio 021, 11.Nov.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident sa još jednim ruskim avionom, napuklo staklo na pilotskoj kabini

Rusija je otvorila istragu posle hitnog prizemljenja aviona tipa erbas A319, čiji je vetrobran na pilotskoj kabini napukao ubrzo posle poletanja, javili su danas ruski zvaničnici za vazdušnu bezbednost.

Avion kompanije Aurora, sa 129 putnika, poleteo je jutros iz Habarovska, na ruskom Dalekom istoku, ali se 19 minuta posle poletanja vetrobransko staklo savilo u pilotskoj kabini.

"Kapetan je doneo odluku da se vrati na polazni aerodrom", navodi se u saopštenju i dodaje da niko nije povređen.

Prema tom izvoru, istraga je otvorena da se utvrdi da li je bilo kršenja pravila vazdušne bezbednosti.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

HITNO PRIZEMLJENJE Ponovo problemi sa ruskim "erbasom"

Izvor: Blic, 11.Nov.2015

Rusija je otvorila istragu posle hitnog prizemljenja aviona tipa "erbas A319", čiji je vetrobran napukao ubrzo posle poletanja, javili su danas ruski zvaničnici za vazdušnu bezbednost...Avion kompanije "Aurora", sa 129 putnika, poleteo je jutros iz Habarovska, na ruskom Dalekom istoku, ali se 19 minuta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.