Direktor aerodroma Nikola Tesla razlupao radnju sa suvenirima

Izvor: Blic, 07.Dec.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor aerodroma "Nikola Tesla" razlupao radnju sa suvenirima

Direktor aerodroma “Nikola Tesla” Velimir Radosavljević napravio je u ponedeljak incident u zgradi aerodroma kada je razlupao radnju u kojoj se prodaju suveniri, a zbog čega će protiv njega biti podneta prekršajna prijava, saznaje “Blic”.

Povod za incident bila je neplaćena kirija za radnju sa suvenirima. Naime, zbog neplaćene zakupnine rukovodstvo aerodroma je donelo odluku o prestanku izdavanja spornog lokala i plombom zapečatilo ulazna vrata radnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Gazda radnje je, međutim, nasilno razvalio plombu i otvorio vrata, što je izazvalo revolt kod direktora.

Nakon što je primetio da prodavnica sa suvenirima radi direktor Velimir Radosavljević ušao je u lokal i započeo raspravu sa gazdom, a zatim razlupao suvenire koji su bili na policama.

Ceo incident trajao je skoro pola sata.

Patrola policije koja dežura na aerodromu je odmah o svemu obavestila rukovodstvo MUP-a, nakon čega je obavljen uviđaj, a učesnici incidenta saslušani.

Policija će, kako saznaje "Blic”, protiv direktora aerodroma "Nikola Tesla” podneti prekršajnu prijavu.

Aerodrom "Nikola Tesla": Nije bilo napada

Ovim povodom, AD Aerodrom "Nikola Tesla" poslao je saopštenje u kojem se demantuje da je direktor Velimir Radosavljević razlupao radnju sa suvenirima, kao i da je napravljena bilo kakva šteta u radnji.

- Prilikom redovnog obilaska aerodromskog prostora, Radosavljević je prišao lokalu i stupio u razgovor sa prodavačicom, navodeći joj da su u objektu nelegalno i da su u objekat faktički provalili. Nije tačno da je napravljena bilo kakva materijalna šteta, a direktor je lično intervenisao kod policije - kaže se između ostalog u saopštenju aerodroma "Nikola Tesla".

Povezane vesti: Avioni u Beograd sleću i po vejavici

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.