Da li ste to očekivali: Aleksandra Prijović bivšem poručila ovo, pa iznenadila fanove

Izvor: Story, 03.Okt.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste to očekivali: Aleksandra Prijović bivšem poručila ovo, pa iznenadila fanove

Pevačica Aleksandra Prijović sada je supruga Filipa Živojinovića, ali pamtimo i vreme kada je bila lepša polovina Ljube Perućice. Pevač je prvi Aleksandrin dečko kojeg javnost zna i o kojem smo pre tri godine čitali da je “napravio incident na proslavi punoletstva Breninog mlađeg sina” i to upravo zbog Aleksandre, piše mondo.rs   Погледајте ову објаву ... The post Da li ste to očekivali: Aleksandra Prijović bivšem poručila ovo, pa iznenadila fanove appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović iskreno: Filip mi nikada nije rekao da sam debela, a Brena mi je rekla da smršam

Izvor: Story, 04.Okt.2019, 17:01

Pevačica Aleksandra Prijović porodila se pre sedam meseci, a o njenom brzom gubitku kilograma nakon porođaja, ne prestaje da se priča. Ona je sada objasnila da joj je pored napornih treninga i rigoroznog programa ishrane, najviše značila podrška muža Filipa Živojinovića, ali i saveti Lepe Brene....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.