Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAKONSKA KAZNA: Vređao Balotelija na rasnoj osnovi, kazna – doživotna suspenzija! (VIDEO)

Jedan navijač Bastije neće više smeti da prati svoj klub sa tribina, pošto je zbog vređanja Marija Balotelija na rasnoj osnovi vređao tokom remija svog tima i Nice.

Baloteli je u subotu na društvenim mrežama objavio da je došlo do incidenta, koji je opisao kao “potpunu sramotu”, ali je Bastija prvo demantovala tu informaciju.
Ipak, uprava Bastije je nakon pregledanih snimaka sa utakmice koje je dobila od televizijskih stanica identifikovala 40-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << muškarca, nakon čega su apelovali na njega da prizna da je nekoliko sekundi oponašao majmunske krike.
Kada je usledilo priznanje, Bastija je navijaču zabranila prisustvo na mečevima ovog tima.
 
The post DRAKONSKA KAZNA: Vređao Balotelija na rasnoj osnovi, kazna – doživotna suspenzija! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.