Roba stiže u beogradsku Ikeu za mesec, mesec i po

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roba stiže u beogradsku Ikeu za mesec, mesec i po

Robna kuća Ikea u Beogradu, koja će biti otvorena u narednih nekoliko meseci, počeće da se puni robom za četiri do šest nedelja i imaće 9.500 artikala po cenama koje su pristupačne velikom broju ljudi, izjavio je direktor te kompanije za jugoistočnu Evropu Vladislav Lalić.

On kaže da je prepoznatljivi toranj sa znakom IKEA već podignut i da očekuje da će robnu kuću godišnje posetiti oko 2,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << miliona ljudi.

Ikea će u Beogradu otvoriti još jednu robnu kuću u narednom periodu, dok se još razmišlja hoće li biti izgrađena i robna kuća u Nišu, za koju je IKEA već kupila zemljište.

Izvor: Tanjug

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.