Ikea sprema revoluciju: Kupci, ovo je čudo VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea sprema revoluciju: Kupci, ovo je čudo VIDEO

I dok Srbi s nestrpljenjem očekuju da Ikea otvori vrata svoje robne kuće, ova kompanija je za kupce spremila veliko olakšanje.

Ikea nudi nameštaj koji je praktičan, ali ga je takođe veoma teško sastaviti.

Nakon nekoliko godina razmišljanja i stvaranja Ikea je konačno rešila taj problem, te sada uvodi nameštaj koji je jači i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednostavniji nego ikada pre.

Ono što je revolucionarno jeste izum posebnog sklapanja koji omogućava da delove nameštaja spojite bez šrafova i alata. Ovim su napravljene znatne uštede u proizvodnji, a takođe je kupcu dosta olakšano sastavljanje nameštaja.

Ovakav tip sklapanja prvi put je korišćen na ormarićima 2014. godine, a njegov kvalitet i efikasnost bili su razlog da Ikea nastavi s korišćenjem i usavršavanjem ovog načina.

Lisabo sto je najnovije čudo nove Ikeine tehnologije i lako ga je sastaviti, pomeriti i rastaviti. Za montažu ovog stola potrebno je svega nekoliko minuta i nije potreban nikakav alat, što pravi znatne uštede proizvođačima, a kupcima olakšava montažu.

Ikea na ovaj način prilagođava moderan nameštaj brzom životu kupaca.

Za dodatnu sigurnost moguće je pričvrstiti metalne ploče, ali iz Ikee navode da je sto dovoljno jak i bez njih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo se dugo čekalo: Ikea donosi nešto do sada neviđeno! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Mar.2017

I dok Srbi s nestrpljenjem očekuje da Ikea otvori vrata svoje robne kuće, ova kompanja je za kupce spremila veliko olakšanje...Ikea nudi nameštaj koji je praktičan, ali da ga je takođe veoma teško sastaviti...Ikea napravila veliku grešku, građani besni! (FOTO)..Nakon nekoliko godina razmišljanja...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.