Ikea otvorila vrata svoje robne kuće u Beogradu za medije (FOTO)

Izvor: BKTV News, 08.Avg.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea otvorila vrata svoje robne kuće u Beogradu za medije (FOTO)

Počinju sa radom!

Robna kuća u Beogradu, koja će biti otvorena 10. avgusta, biće 400. robna kuća Ikee u svetu, a Ikea planira dugo da ostanu u našoj zemlji, izjavio je danas generalni direktor kompanije Ikea za jugoistočnu Evropu Stefan Vanoverbeke.

Generalni direktor kompanije Ikea za jugoistočnu Evropu Stefan Vanoverbeke, Foto ZORAN ZESTIC

Robna kuća >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ikea “Beograd Istok” kod Bubanj potoka danas je "otvorila vrata" za predstavnike medija, uoči zvaničnog početka rada 10. avgusta.

“Drago nam je što ste došli u tolikom broju, čekamo dugo na otvaranje robnu kuće u Beogradu i jako smo uzbuđeni, ovde smo da ostanemo mnogo godina”, naglasio je Vanoverbeke na prezentaciji Ikee toko švedskog doručka za predstavnike medija.

Kako je rekao, Ikea je odgovorna kompanija koja želi da ponudi veliku vrednost po niskim cenama.

Kaže da je u ponudi 9.500 artikala i da se svake godine oko 2.500 artikala inovira kako bi se što više u susret izašlo potrebama kupaca i to tako da ih svako može priuštiti.

Ikea je prisutna u 49 zemalja sveta i ima više od 180.000 zaposlenih.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor Ikee: Ostajemo dugo godina u Srbiji

Izvor: B92, 08.Avg.2017

Beograd -- Generalni direktor kompanije Ikea za jugoistočnu Evropu Stefan Vanoverbeke rekao je da Ikea planira dugo da ostanu u našoj zemlji...On je izjavio da će robna kuća u Beogradu, koja će biti otvorena 10. avgusta, biti 400. robna kuća Ikee u svetu...Robna kuća Ikea "Beograd Istok" kod Bubanj...

Nastavak na B92...

IKEA se otvara u četvrtak, bez posebnih popusta

Izvor: N1 televizija, 08.Avg.2017

Robna kuća poznatog švedskog proizvođača nameštaja i opreme za kuće IKEA počinje da radi u četvrtak u Beogradu, kao prvo prodajno mesto u Srbiji i 400. u svetu. Kako izveštava reporterka N1, procene su da će na otvaranje doći između 15.000 i 20.000 ljudi, ali neće biti posebnih popusta,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.