Ikea dolazi u tri grada Srbije

Izvor: B92, 29.Mar.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea dolazi u tri grada Srbije

Novi Sad -- Ambasador Ssvedske u Srbiji Krister Asp kaže da švedska fabrika nameštaja Ikea planira da otvori regionalni centar u Beogradu.

Asp je rekao da Ikea planira da otvori svoje objekte i u Novom Sadu i u Nišu, preneo je Pokrajinski sekretarijat za informacije.

Ambasador u razgovoru sa predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << precizirao kada će se to dogoditi.

Bojan Pajtić je rekao da je Švedska u mnogim oblastima model kojem Vojvodina teži, od privrede do ostvarivanja ljudskih prava i založio se za produbljivanje ekonomskih odnosa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvorena izložba "Suočavanje s klimom"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2011

NOVI SAD -..Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i novoimenovani ambasador Švedske u našoj zemlji Krister Asp otvorili su danas u Novom Sadu izložbu karikatura posvećenu neželjenim klimatskim promenama, radova većeg broja autora iz te nordijske i balkanskih zemalja...Izložbu radova karikaturista...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ekonomska saradnja

Izvor: Danas, 29.Mar.2011

Postoje izuzetni uslovi za produbljivanje saradnje, posebno ekonomske, koja se zasniva na tradicionalno dobrim odnosima između Švedske i Srbije - složili su se u jučeraçnjem susretu predsednik Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić i ambasador Švedske u Srbiji Krister Asp, saopštila je Vlada Vojvodine.

Nastavak na Danas...

Ikea dolazi u tri grada Srbije

Izvor: Capital.ba, 29.Mar.2011

NOVI SAD, Ambasador Švedske u Srbiji Krister Asp kaže da švedska fabrika namještaja Ikea planira da otvori regionalni centar u Beogradu. Asp je rekao da Ikea planira da otvori svoje objekte i u Novom Sadu i u Nišu, prenio je Pokrajinski sekretarijat za informacije. Ambasador u razgovoru sa predsjednikom...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.