Ikea na Danima Skandinavije

Izvor: S media, 30.Nov.2010, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ikea" na "Danima Skandinavije"

Kompanija "Ikea" najavila je danas da će učestvovati na manifestaciji "Dani Skandinavije" koja će biti održana u Beogradu od 2. do 4. decembra, u Hotelu "Zira" u organizaciji Nordijske Poslovne Alijanse.

Tema ovogodišnjeg dogadjaja biće "inovacije i dizajn" a svoj izlagački prostor će, pored kompanije "Ikea" imati i druge velike skandinavske kompanije.

„Ikea": Ne tražimo da nam >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << daju zemljište za džabe

Na svom izložbenom prostoru, "Ikea" će se predstaviti kroz koncept ''demokratski dizajn", jedinstven pristup dizajnu proizvoda za uredjenje doma. Taj dizajn obuhvata proizvode koji objedinjuju kvalitetnu formu, funkcionalnost, pristupačnu cenu, i elemente inovativnosti i održivosti, sve sa ciljem da ih što veći broj ljudi može priuštiti.

Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.