Zoranu Marjanoviću pritvor od 30 dana zbog ubistva Jelene

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoranu Marjanoviću pritvor od 30 dana zbog ubistva Jelene

Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Nakon toga su počele da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli ZORANU Marjanoviću određen je pritvor od 30 dana zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, potvrđeno je "Novostima".Marjanović je juče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6). Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Nakon toga su počele da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZORAN MARJANOVIĆ JECA U POLICIJI: Moja Jana, moja Jana... ODREĐEN MU PRITVOR DO 30 DANA!

Izvor: Press, 15.Sep.2017

. Zoran Marjanović, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelena Krsmanović Marjanović nalazi se u stanju šoka i veoma je nervozan, saznaje Kurir od odlično obaveštenog izvora!

Nastavak na Press...

ZORAN MARJANOVIĆ UHAPŠEN ZBOG UBISTVA SUPRUGE JELENE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2017, 01:31

Njemu je večeras određen pritvor od 30 dana..Prema nezvaničnim informacijama, Zoran Marjanović večeras je uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Marjanović...Ekipa portala SrbijaDanas.com pokušala je da stupi u kontakt sa Marjanovićem, ali je njegov telefon bio isključen...Kako je rečeno u policiji,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(VIDEO) ŠEŠELJ PROGOVORIO O ZORANU MARJANOVIĆU I JELENINOJ PREVARI: On je pomagač! Propevaće u zatvoru!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2017

Ognjen Amidžić ugostio je Vojislava Šešelja u rijaliti "Zadruga", a političar je izneo stav o Zoranu Marjanoviću koji je uhapšen zbog ubistva supruge Jelena, nakon što je napustio rijaliti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.