Zoran Marjanović uhapšen zbog ubivsta pevačice

Izvor: Tracara.com, 15.Sep.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Marjanović uhapšen zbog ubivsta pevačice

Pre godinu dana ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a njeno ubistvo uskoro bi moglo da bude razrešeno. Njen suprug Zoran Marjanović uhapšen je danas jer ga policija, navodno, sumnjiči za ubistvo. Kako prenosi portal pink.rs, Zoran je uhapšen zbog sumnje da je 2. aprila prošle godine na nasipu u Borči ubio suprugu, ali nijedan medij nema dokaze kojima bi ova informacija mogla da se potkrepi. Zanimljivo je da ovaj tekstopisac juče izašao iz realityja Zadruga, koji emituje upravo televizija Pink, pa je nepoznato da li je možda sve TV varka, ili je policija konačno pronašla dokaze koji Marjanovića dovode u vezu sa ubistvom.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen suprug pevačice ubijene u Borči

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2017

Kako N1 nezvanično saznaje, Zoran Marjanović, suprug pevačice Jelene Marjanović, ubijene u aprilu prošle godine, uhapšen je u petak uveče...Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšen je upravo zbog tog slučaja.

Nastavak na N1 televizija...

Otac Zorana Marjanovića se oglasio: Mom sinu su namestili hapšenje!

Izvor: Svet plus, 15.Sep.2017

Zoran Marjanović uhapšen je zbog sumnje da je 2. aprila ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović na nasipu u Borči, a njegov otac Vladimir potvrdio je da je njegov sin priveden, kao i da mu je hapšenje namešteno..."Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži...

Nastavak na Svet plus...

Našli dokaz da je Zoran ubica?!

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2017, 02:53

Marjanović, koji je pre dva dana izašao iz rijaliti programa "Zadruga", nije se opirao hapšenju, ali je u policiji odlučuio da se brani ćutanjem. Određen mu je pritvor od 30 dana POLICIJA je u petak, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila Zorana Marjanovića...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.