Zaplenjeno 440 kilograma duvana, uhapšen švercer sa DVE POTERNICE

Izvor: Blic, 05.Okt.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 440 kilograma duvana, uhapšen švercer sa DVE POTERNICE

U dve odvojene akcije, pripadnici niške policije zaplenili su oko 440 kilograma rezanog duvana, uhapsili jednu osobu, a protiv jedne podneli krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen promet akciznim proizvodima po Zakonu o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

Policija je prvo u automobilu marke „golf”, kojim je upravljao N. D. (26) iz Bogatića, koji je zaustavljen u blizini izlaza sa auto-puta za Aleksinačke rudnike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pronašla 12 džakova sa 241 kilogram rezanog duvana.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

Na auto-putu kod naplatne rampe „Nais“ saobraćajna policija je potom zaustavila „sitroen“ kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji muškarac iz okoline Bogatića, u kojem je pronađeno 40 džakova sa oko 200 kilograma rezanog duvana.

Protiv osumnjičenog je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneta krivična prijava u redovnom postupku. Za njim su, inače, bile raspisane dve poternice pa je sproveden u Kazneno popravni zavod u Šapcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija zaplenila 440 kilograma rezanog duvana

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 440 kilograma rezanog duvana, i uhapsili jednu osobu a protiv jedne podneli krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su nedozvoljeno trgovale akciznim  proizvodima...U saopštenju Policijske uprave...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.