Zaplenjeno skoro pola tone duvana kod Aleksinca i naplatne rampe Nais

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Okt.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno skoro pola tone duvana kod Aleksinca i naplatne rampe "Nais"

Kako je saopštila PU Niš, policija je uhapsila jednu osobu, dok je protiv jedne podnetna krivična prijava, zbog sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen promet akciznim proizvodima.

Policija je u vozilu marke “golf”, kojim je upravljao N. D. (26) iz Bogatića, koji je zaustavljen u blizini izlaza sa auto-puta za Aleksinačke rudnike, pronašla 12 džakova sa 241 kilogram rezanog duvana.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

Za njim su, inače, bile raspisane dve poternice pa je sproveden u Kazneno popravni zavod u Šapcu.

Na auto-putu, kod naplatne rampe „Nais“, saobraćajna policija zaustavila je „citroen“ kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji muškarac iz okoline Bogatića, u kojem je pronađeno 40 džakova sa oko 200 kilograma rezanog duvana.

Protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku, a za njim su, bile raspisane dve poternice pa je osumnjičeni sproveden u Kazneno popravni zavod u Šapcu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.