Policija zaplenila 440 kilograma rezanog duvana

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila 440 kilograma rezanog duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 440 kilograma rezanog duvana, i uhapsili jednu osobu a protiv jedne podneli krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su nedozvoljeno trgovale akciznim  proizvodima.

U saopštenju Policijske uprave Niš navodi se da je policija u „golfu“ kojim je upravljao N. D. (26) iz Bogatića, a koji je zaustavljen u blizini izlaza sa auto-puta za Aleksinačke rudnike, pronašla 12 džakova sa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 241 kilogram rezanog duvana.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu.

U drugoj akciji, policija je kod naplatne rampe „Nais“, u „citroenu“ kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji muškarac iz okoline Bogatića, pronašla 40 džakova sa oko 200 kilograma rezanog duvana.

Protiv osumnjičenog je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneta krivična prijava u redovnom postupku, ali je sproveden u Kazeneno-popravni zavod u Šapcu pošto su za njim od ranije bile raspisane dve poternice.

B.Ljubisavljević
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borski policajac dilovao marihuanu?

Izvor: Bor030.net, 05.Okt.2017

Četrdesetigodišnji I.S, policijski službenik iz Bora uhapšen je pod sumnjom da je proizvodio i prodavao narkotike. Kod ovog muškarca pronađeno je 27 grama marihuane. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru su paketić marihuane pronašli prilikom pretresa svog kolege. U saopštenju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.