ZBOG LjUBOMORE HTEO DA JOJ PRESUDI, PA POKUŠAO SAMOUBISTVO? Pogledajte prve fotografije i snimke sa mesta zločina u Radničkoj ulici!

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG LjUBOMORE HTEO DA JOJ PRESUDI, PA POKUŠAO SAMOUBISTVO? Pogledajte prve fotografije i snimke sa mesta zločina u Radničkoj ulici!

Muškarac je iz pištolja ispalilo više metaka u radnicu pekare U PEKARI u Radničkoj 2 na Čukaričkoj padini, nedaleko od Ade ciganlije, nešto pre podneva iz vatrenog oružja ranjene su dve osobe. Kako nezvanično saznaju "Novosti" muškarac pucao u radnicu u pekari, a onda pokušao da izvrši samoubistvo. Oboje su u teškom stanju, ali daju znake života i prevezeni su u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << muškarac starosti 60 godina pucao je u bivšu partnerku (37), koja je radila u pekari "Dada". Prema recima očevidaca, muškarac je i u četvrtak veče dolazio da je traži . Nesrećna žena je iz Bariča i, kako nezvanično saznajemo, navodno ima četvoro dece. Dva čoveka koja su se zadesila u pekari odmah su pozvala policiju.Muškarac je iz pištolja ispalilo u nju više metaka. Ona je pogođena u glavu i ruke. Sebi je ispalio metak u glavu. PROČITAJTE JOŠ - Pucnjava u Beogradu: Muškarac pucao u radnicu pekare, pa pokušao da izvrši samoubistvo! Kako saznajemo, na terenu su bile dve ekipe Hitne pomoći i povređeni muškarac i žena prevezeni su u Urgentni centar kako bi im dalje bila ukazana pomoć.Foto Ž. KneževićFoto Ž. Knežević

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.