Podvodio devojku (19) na prostituciju, pa je krvnički pretukao, teško povređena prebačena u bolnicu

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podvodio devojku (19) na prostituciju, pa je krvnički pretukao, teško povređena prebačena u bolnicu

Osumnjičeni je, nakon svađe zbog novca koji joj nije isplatio, devojci zadao više udaraca i naneo joj teške telesne povrede Policija je uhapsila G.S. (55) iz okoline Žabara, zbog sumnje da je počinio krivična dela posredovanje u vršenju prostitucije i teška telesna povreda. Sumnja se da je dvadesetdevetogodišnju devojku navodio na prostituciju i nalazio joj klijente, a zauzvrat joj je obećao novac, smeštaj i hranu. PROČITAJTE JOŠ - Pucnjava u Beogradu: Muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pucao u radnicu pekare, pa pokušao da izvrši samoubistvo!Takođe, G.S. se sumnjiči da je ovoj devojci, nakon verbalne rasprave zbog novca koji joj nije isplatio, zadao više udaraca, kao i da je ona tom prilikom pala i zadobila teške telesne povrede. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i,uz krivičnu prijavu, biće priveden tužiocu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podvodio devojku na prostituciju, pa je pretukao

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2019

Policija je uhapsila G.S. (55) iz okoline Žabara, zbog sumnje da je počinio krivična dela posredovanje u vršenju prostitucije i teška telesna povreda...Sumnja se da je dvadesetdevetogodišnju devojku navodio na prostituciju i nalazio joj klijente, a zauzvrat joj je obećao novac, smeštaj i hranu....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.