ZBOG LJUBOMORE HTEO DA JOJ PRESUDI, PA POKUŠAO SAMOUBISTVO? Pogledajte prve fotografije i snimke sa mesta zločina u Radničkoj ulici!

Novosti Online

25. 10. 2019. u 12:46

Muškarac je iz pištolja ispalilo više metaka u radnicu pekare

ЗБОГ ЉУБОМОРЕ ХТЕО ДА ЈОЈ ПРЕСУДИ, ПА ПОКУШАО САМОУБИСТВО? Погледајте прве фотографије и снимкe са места злочина у Радничкој улици!

Foto Novosti

U PEKARI u Radničkoj 2 na Čukaričkoj padini, nedaleko od Ade ciganlije, nešto pre podneva iz vatrenog oružja ranjene su dve osobe. Kako nezvanično saznaju "Novosti" muškarac pucao u radnicu u pekari, a onda pokušao da izvrši samoubistvo. Oboje su u teškom stanju, ali daju znake života i prevezeni su u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac starosti 60 godina pucao je u bivšu partnerku (37), koja je radila u pekari "Dada". Prema recima očevidaca, muškarac je i u četvrtak veče dolazio da je traži .

Nesrećna žena je iz Bariča i, kako nezvanično saznajemo, navodno ima četvoro dece.

Dva čoveka koja su se zadesila u pekari odmah su pozvala policiju.

Muškarac je iz pištolja ispalilo u nju više metaka. Ona je pogođena u glavu i ruke. Sebi je ispalio metak u glavu.

Kako saznajemo, na terenu su bile dve ekipe Hitne pomoći i povređeni muškarac i žena prevezeni su u Urgentni centar kako bi im dalje bila ukazana pomoć.



Foto Ž. Knežević


Foto Ž. Knežević















Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Beograd

25.10.2019. 13:24

Sta traze ove mlade zena sa ljudima koji mogu ocevi da im budu.Takodje,ovi maloumnici sto ih ostave pucaju,kao da nema drugih zena.Zemlja rasula.