Vozač ministarke sporta oborio banderu u Novom Sadu, sledi prekršajni postupak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač ministarke sporta oborio banderu u Novom Sadu, sledi prekršajni postupak

NOVI SAD, BEOGRAD -

Vozač ministarke za sport i omladinu Alise Marić automobilom je danas oko podneva, oborio jednu od bandera na trgu Slobode, nezvanično saznaje Radio-televizija Vojvodine. Iz Republičkog ministarstva omladine i sporta najavili prekršajni postupak protiv vozača.

Očevici ovog incidenta, koji nisu želeli pred naše kamere, navode da je vozač udario u banderu, a potom pobegao sa lica mesta.

U Gradskoj kući ali ni u novosadskoj policiji nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uspeli da dobijemo potvrdu da li je do ovog incidenta zaista došlo, ali su naše kamere zabeležile vidna oštećenja na automobilu kojim je ministarka Alisa Marić došla na sastanak sa gradonačelnikom Novog Sada.



Ministarstvo: Netačno da je vozač pobegao

Internom kontrolom utvrđeno je da je vozač ministarke Marić prouzrokovao manji saobraćajni incident na Trgu slobode ispred Gradske kuće u Novom Sadu, nesmotreno manevrišući na platou prilikom preparkiravanja, navodi se u saopštenju Republičkog ministarstva omladine i sporta.

"U trenucima incidenta, ministarka je bila na prijemu kod gradonačelnika Novog Sada i o događaju je obaveštena naknadno. Netačna je informacija da je vozač pobegao sa lica mesta, jer je plato ispred Gradske kuće poslužio kao privremeno stajališno mesto više službenih vozila", poručuju iz Ministarstva.

Kako dalje kažu, prilikom incidenta načinjena je materijalna šteta na srušenom kandelabru, odnosno automobilu o čemu je i načinjen zapisnik MUP-a.

Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak, prema pravilima službe Uprave za zajedničke poslove Vlade Republike Srbije, odakle je i delegiran na poslove vozača ministarke u Ministarstvu omladine i sporta, najavili su iz Minsitarstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.