Ministarkin vozač oborio banderu i nastavio dalje

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarkin vozač oborio banderu i nastavio dalje

Automobil ministarke za sport i omladinu Alise Marić danas oko podneva prilikom manevrisanja oborio je jednu od bandera ispred Gradske kuće na Trgu Slobode u Novom Sadu.

Ministarka žurila, nisu ni stali da vide šta je oboreno

Novosađani koji su se zatekli na Trgu kažu da je automobil zadnjim delom udario banderu i potom nastavio dalje ka Futogu, kao da se ništa nije dogodilo.

 

U gradskoj upravi nisu komentarisali ovaj incident, a vrlo brzo na trgu je došla ekipa iz elektrodistribucije koja je uklonila ostatke bandere.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobilom ministarke Marić u banderu!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2013

Novosađani koji su se zatekli na Trgu kažu da je automobil zadnjim delom udario banderu i potom nastavio dalje ka Futogu, kao da se ništa nije dogodilo,...NOVI SAD- Automobil ministarke za sport i omladinu Alise Marić je oko 12 časova prilikom manevrisanja oborio jednu od bandera ispred Gradske...

Nastavak na Kurir...

Vozač Alise Marić udario u banderu na novosadskom Trgu slobode

Izvor: Telegraf.rs, 12.Feb.2013

Iz ministarstva je saopšteno da je vozač ministarke Marić prouzrokovao manji saobraćajni incident ispred Gradske kuće u Novom Sadu, nesmotreno manevrišući na platou prilikom preparkiravanja, ali da nije pobegao sa lica mesta

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.