Užas kod Požarevca: Uhapšeni pod sumnjom da su na smrt pretukli muškarca dok je spavao

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas kod Požarevca: Uhapšeni pod sumnjom da su na smrt pretukli muškarca dok je spavao

Policija u Požarevcu uhapsila je D.S. (47), D.S. (33) i D.S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su D.S. (47) i D.S. (33) drvenim motkama 11. oktobra u večernjim satima više puta udarili po glavi i naneli smrtonosne povrede četrdesetdevetogodišnjem muškarcu koji je spavao u pomoćnom objektu kuće u okolini Kučeva, saopštio je MUP.

Uhapšeni D.S. (20) za to vreme je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se sumnja, mobilnim telefonom osvetljavao unutrašnjost prostorije u kojoj nije bilo struje. Policija je u blizini kuće žrtve pronašla drvenu motku kojom je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.