STRAVIČAN ZLOČIN kod Požarevca: Muškarac (49) nasmrt PRETUČEN DRVENIM MOTKAMA dok je spavao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN ZLOČIN kod Požarevca: Muškarac (49) nasmrt PRETUČEN DRVENIM MOTKAMA dok je spavao!

Policija je u okolini Požarevca uhapsila trojicu muškaraca koji se terete da su počinili krivično delo teško ubistvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su D.S. (47) i D.S. (33) drvenim motkama 11. oktobra u večernjim satima više puta udarili po glavi i naneli smrtonosne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede četrdesetdevetogodišnjem muškarcu koji je spavao u pomoćnom objektu kuće u okolini Kučeva.

Uhapšeni D.S. (20) za to vreme je, kako se sumnja, mobilnim telefonom osvetljavao unutrašnjost prostorije u kojoj nije bilo struje.

Policija je u blizini kuće žrtve pronašla drvenu motku kojom je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.