HOROR KOD POŽAREVCA: Uhapšeni zbog sumnje da su motkama na smrt pretukli muškarca

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR KOD POŽAREVCA: Uhapšeni zbog sumnje da su motkama na smrt pretukli muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo.Sumnja se da su D.S. (47) i D.S. (33) drvenim motkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 11. oktobra u večernjim satima više puta udarili po glavi i naneli smrtonosne povrede četrdesetdevetogodišnjem muškarcu koji je spavao u pomoćnom objektu kuće u okolini Kučeva. Uhapšeni D.S. (20) za to vreme je, kako se sumnja, mobilnim telefonom osvetljavao unutrašnjost prostorije u kojoj nije bilo struje, navodi se u saopštenju policije. Pročitajte još - Motkama tukli Miljka do smrti Policija je u blizini kuće žrtve pronašla drvenu motku kojom je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo. Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kučevo: Ubijen motkom, troje uhapšeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarеvcu uhapsili su D. S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okolinе Kučеva, zbog postojanja osnova sumnjе da su počinili krivično dеlo tеško ubistvo...Sumnja sе da su D.S. (47) i D.S. (33) drvеnim motkama 11. oktobra u vеčеrnjim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.