Izvor: S media, 27.Feb.2013, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno sedam osoba u Valjevu zbog prevara

Valjevska policija uhapsila je u odvojenim akcijama sedam osoba zbog sumnje da su odgovorni za prevare, poreske utaje i kradje, saopšteno je danas iz policije.

Kako je saopšteno, beogradski advokat S. A. (55) sumnjiči se da je u aprilu 2010. na osnovu lažne hipoteke na stan druge osobe od Alfa banke u Beogradu dobio stambeni kredit od oko šest miliona dinara, koji nije vratio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Krivične prijave podnete su i protiv D. A. (28), odgovornog lica beogradske firme "RD Hit gradnja", i B. D. (56), odgovornog lica beogradskog "Agrodunava", zbog falsifikovane dokumentacije i prikazivanja fiktivnih poslova vrednih više od osam miliona dinara. Neplaćeni porezi iznose više od 2,5 miliona dinara.

Dejan S. (25) iz Vrbice kod Arandjelovca i Nebojša J. (22) iz Moravaca kod Ljiga terete se da su tokom prošle i ove godine u više navrata provaljivali u "Bekovo" odmaralište u Belanovici i krali, a potom kao sekundarne sirovine prodavali radijatore, belu tehniku, sanitarije i drugu robu vrednu preko milion dinara.

Zoran P. (30) i Dragana J. (37), oboje iz Rume, sumnjiče se da su u protekla dva meseca počinili pet teških kradja na području Valjeva i ukrali robu vrednu oko 700.000 dinara.

(Beta)

Foto: Guliver/Thinkstock (ilustracija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokat digao milionski kredit na lažnu hipoteku

Izvor: Kurir, 27.Feb.2013

Valjevska policija u odvojenim akcijama uhapsila sedmoro za prevare, poreske utaje i krađe..VALJEVO - Valjevska policija uhapsila je u odvojenim akcijama sedam osoba zbog sumnje da su odgovorni za prevare, poreske utaje i krađe, saopšteno je danas iz policije...Kako je saopšteno, beogradski advokat...

Nastavak na Kurir...

Policija uhapsila krivolovce sa pola tone ribe

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2013

Niška policija podnela je krivične prijave protiv tri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo nezakonitog ribolova i kod kojih je u automobilu pronđeno pola tone razne ribe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.