Uhapšeni osumnjičeni za  iznudu

Izvor: RTS, 23.Mar.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za iznudu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. G. (1985), D. Đ. (1986) i N. S. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznude.
Sumnja se da su oni u januaru ove godine, u perionici u Beogradu koja je u vlasništvu jednog od osumnjičenih, tukli i maltretirali jednog muškarca, tako što su mu skinuli odeću i udarali ga rukama, nogama i lopatom po glavi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i telu, saopštio je MUP.

Nakon toga su ga, kako se sumnja, zatrpavali u sneg i zahtevali od njega da im u roku od sedam dana spremi novac u iznosu od 3.000 evra, na ime nepostojećeg duga, a osumnjičeni su ceo događaj i snimili putem mobilnog telefona.
Oštećeni je zadobio telesne povrede, a lekarima je, kako se sumnja, po zahtevu osumnjičenih, rekao da su ga tukli nepoznati narkomani.
Osumnjičeni su ga, nakon toga, pozivali putem telefona i tražili novac u iznosu od 15.000 evra, tvrdeći da je reč o kamati i glavnici nepostojećeg duga.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Uhapšena trojka zbog iznude

Izvor: B92, 23.Mar.2019

Beograd -- Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su B.G. (1985), D.Đ. (1986) i N.S. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznude...Sumnja se da su oni u januaru ove godine u perionici u Beogradu, koja je u vlasništvu jednog od osumnjičenih, tukli i maltretirali jednog muškarca,...

Nastavak na B92...

Ženu tukao plastičnim crevom, odmah uhapšen

Izvor: Mondo, 23.Mar.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su muškarca (1965) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici...Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija..On je juče u svojoj porodičnoj kući, u okolini Novog Pazara, plastičnim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.